Χορήγηση Visa τύπου D σε Πολίτες Τρίτων Χωρών για εποχική εργασία

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Print

Η απόρριψη της άδειας διαμονής για λόγους δημόσιας τάξης αποτελεί μία σοβαρή και σημαντική διαδικασία, που μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες για το εμπλεκόμενο άτομο. Οι λόγοι δημοσίας τάξης που μπορούν να οδηγήσουν στην απόρριψη της άδειας διαμονής ποικίλουν, αλλά συνήθως περιλαμβάνουν σοβαρά εγκληματικά αδικήματα, παράνομες δραστηριότητες ή κινδύνους που αφορούν στην εθνική ασφάλεια.

Άδεια διαμονής: Τι συμβαίνει όταν απορρίπτεται για λόγους δημοσίας τάξης

Όταν η άδεια διαμονής απορρίπτεται για λόγους δημόσιας τάξης, ο ενδιαφερόμενος λαμβάνει επίσημη ειδοποίηση από τις αρχές με τους λόγους της απόρριψης. Με αυτή την ανακοίνωση τού παρέχεται ένα χρονικό πλαίσιο για να προβάλλει τυχόν αντιρρήσεις ή να παράσχει πληροφορίες για την υπόθεσή του. Εκείνος με τη σειρά του, έχει το δικαίωμα να προσφύγει και να ζητήσει αναθεώρηση της απόφασης.

Να τονίσουμε πως η συγκεκριμένη διαδικασία υπόκειται σε νομικούς κανόνες και διαδικασίες, που πρέπει να τηρούνται προσεκτικά. Επιπλέον, η απόρριψη μιας άδειας διαμονής για λόγους δημόσιας τάξης επιφέρει συχνά σοβαρές συνέπειες για τον ενδιαφερόμενο, όπως την ανάγκη να αποχωρήσει από τη χώρα ή την αναστολή των δικαιωμάτων διαμονής και εργασίας του.

Επομένως η η απόρριψη μιας άδειας διαμονής για λόγους δημοσίας τάξης είναι μία σοβαρή διαδικασία, που απαιτεί προσεκτική αντιμετώπιση και την ανάληψη νομικών δράσεων, αν απαιτείται, για την προστασία των δικαιωμάτων του ενδιαφερομένου.

Μη διστάσετε να επικοινωνήστε με το έμπειρο δικηγορικό γραφείο της Εμμανουέλας Δαντίλη, για να σας βοηθήσει σε περίπτωση απόρριψης της άδειας διαμονής για λόγους δημοσίας τάξης.

Ρωτήστε μας!

Επικοινωνία

Διεύθυνση

Διεύθυνση: Νοταρά 57, Τ.Κ.185 35  Πειραιάς, 7ος όροφος (χάρτης)

Καλέστε

Τηλ. Γραφείου: 211 740 4037 Κιν. 1 (Viber & WhatsApp):
6908 35 34 80 
Κιν. 2 (Viber & WhatsApp):

6957 70 69 52

E-mail

E-mail επικοινωνίας: edantili@dantililaw.gr

Βιντεοδιάσκεψη

Καλέστε μας: 211 740 4037
για ηλεκτρονικό ραντεβού

Ωράριο

Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 - 17:00

Λάβετε Ταχεία Απάντηση

Με την υπηρεσία ταχείας απάντησης, η δικηγόρος Κα Δαντίλη Εμμανουέλα θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατόν, ώστε να λάβει ένα συνοπτικό ιστορικό της υπόθεσης σας και να προγραμματιστεί μια συνάντηση στο δικηγορικό γραφείο.